Εξειδικευμένοι δικηγόροι της ομάδας μας παρέχουν καθημερινώς τις νομικές τους υπηρεσίες, τόσο σε επίπεδο δικαστηριακής όσο και συμβουλευτικής πρακτικής, σε επιχειρήσεις και στελέχη επιχειρήσεων καθώς και σε μεμονωμένους εργαζόμενους, επί ζητημάτων που άπτονται του εθνικού και ευρωπαϊκού εργατικού δικαίου, ενδεικτικά:

- Εκπροσωπούμε επιχειρήσεις και εργαζόμενους ενώπιον Αρχών, αναφορικά με την επιβολή διοικητικών και πειθαρχικών κυρώσεων καθώς και την άσκηση ποινικών διώξεων.

- Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη σύνταξη και τροποποίηση συμβάσεων εργασίας, εμπιστευτικότητας, μη ανταγωνισμού και μη απόσπασης πελατείας.

- Διασφαλίζουμε την τήρηση των διατάξεων του εργατικού δικαίου αναφορικά με τη μεταβίβαση (κλάδων) επιχειρήσεων, συγχωνεύσεων καθώς και της διευθέτησης του χρόνου εργασίας. 

- Παρέχουμε νομικές συμβουλές για την τήρηση των διατάξεων που αφορούν στην εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR) και του εφαρμοστικού εθνικού Νόμου 4624/2019 στον χώρο εργασίας. 

- Διαθέτουμε εμπειρία στη διεκδίκηση δεδουλευμένων και πάσης φύσεως εργατικών αποζημιώσεων (αξιώσεων από εργατικό ατύχημα, άκυρη απόλυση) καθώς και στην εξωδικαστική και συμβιβαστική επίλυση διαφορών μεταξύ εργοδοτών και εργαζομένων.

- Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες, δικηγόρους στον τομέα της κοινωνικής ασφάλισης.